Hé Battery swapper!

WE’RE HIRING. Ben jij onze Batterijwisselaar in Amsterdam of Utrecht? Voor onze elektrische buurtbakfietsen zoeken wij batterijwisselaars die een aantal keren in de week en het weekend de batterijen van onze bakfiets kunnen wisselen. Dit doe je met onze speciale elektrische batterijwisselbakfiets. Zo blijven onze fietsen beschikbaar voor gebruik. Een flexibele buitenbaan waarbij je werk ook een bijdrage levert aan een betere, gezondere en veiligere stad.

Wij werken in shifts. Minimaal twee a drie keer per week worden de batterijen gewisseld. Als het druk is soms een vierde keer. Een shift is meestal in de avond tussen 17:00-22:00, starttijd flexibel in te plannen. We verwachten dat je voor minimaal 2 shifts per week beschikbaar bent.

Meer weten? DM of mail ons niels@cargoroo.nl

#batteryswapper #batterijwisselaar #flexwerken #lekkerbuiten #opdebakfiets #goedvoorhetmillieu #bijbaantje #bijbaantjeamsterdam #bijbaantjeutrecht #sharedmobility #letscargoroo #amsterdam #utrecht #denhaag

Wil jij je bijdrage leveren aan de mobiliteitstransitie in steden? Wij zijn dé elektrische buurtbakfiets aanbieder, geboren in Amsterdam.

Cargoroo is een Amsterdamse startup in deelmobiliteit met ambitieuze Europese groeiplannen. Met onze elektrische deelbakfietsen bieden wij stedelingen een veilig, betaalbaar en duurzaam alternatief voor de auto. Zo kunnen families hun kinderen, boodschappen en spullen met plezier en gemak vervoeren. Daarnaast biedt het ondernemers een oplossing voor hun kleine stadslogistiek, maar ook een ritje naar de Ikea of een aantal bierkratten vervoeren wordt met de buurtbakfiets een makkie. Zo houden we onze steden samen in beweging en zijn we op weg naar een schonere manier van vervoer.

#letscargoroo