fbpx Skip to main content

Rijswijk

We zijn er!🎉

Beleef met Cargoroo de vrijheid van zorgeloos cruisen door Rijswijk, terwijl je geniet van frisse lucht, lichaamsbeweging en kostbare momenten met vrienden en familie.

Of je nu boodschappen doet, je kinderen ophaalt of gewoon de stad verkent, Cargoroo brengt de FUN in functionaliteit. Onze elektrische bakfietsen zijn ontworpen voor comfort en gemak, zodat je in stijl kunt genieten van de rit.

💚 Dus waar wacht je nog op? Laat je autostress achter je en sluit je aan bij de fietsrevolutie! Samen zetten we Rijswijk op de fiets en maken we de wereld een beetje mooier! 🌳🚲💚

 

Ontvang €6,00 fietstegoed

Voltooi volledige inschrijving

Hoe pak je een Cargoroo?

Download de Cargoroo-app

Kies en reserveer een bakfiets

Open het slot met je telefoon Cargoroo-app

Onderweg zet je hem op slot waar je wilt

Zet hem terug waar je hem ophaalde

Plezier en vrijheid wachten op u met Cargoroo Rijswijk! 

Wij zijn verheugd om aan te kondigen dat Cargoroo nu beschikbaar is op 9 locaties in Rijswijk! Ben je klaar om je leven in Rijswijk nog comfortabeler, groener en flexibeler te maken? Ontdek onze handige elektrische deelfietsen die perfect passen bij jouw stadsleven.

Onze fietsen zijn ideaal voor woon-werkverkeer, boodschappen doen, vrienden bezoeken of gewoon lekker de stad verkennen op een zonnige dag.

Sluit u aan bij de Cargoroo-community in Rijswijk en ervaar hoe gemakkelijk, leuk en milieuvriendelijk stadsvervoer kan zijn! Met Cargoroo rijdt u niet alleen met een glimlach door Rijswijk, maar draagt u ook bij aan een groenere en leefbaardere stad voor ons allemaal. 🚲🌳

 

#Letscargoroo   🚲🌳

 

Wil je meer weten over waar Cargoroo zich voor inzet of wil je nog leuke must-visit tips. Bekijk dan de blogs hieronder!

De elektrische bakfiets die je in de buurt huurt

60

Minuten gratis

Download de Cargoroo app en ervaar het gemak van onze elektrische cargofietsen. Of je nu boodschappen gaat doen, je kinderen naar school brengt, of gewoon de stad wilt verkennen, onze fietsen bieden de perfecte oplossing. Met onze handige app en onze praktische Cargoroo fietsen wordt jouw dagelijkse transport een fluitje van een cent. Dus waar wacht je nog op? 

  • 20 minuten reserveren voor € 1,-

  • €6,- per uur

  • Geen verborgen kosten

Download nu

Download de app en registreer. #letscargoroo