Carried with Pride

#carriedwithpride

Tijdens Pride Week Amsterdam 2022 liet Cargoroo haar kleuren al zien! Meerdere buurtbakfietsen waren niet alleen in het geel te vinden, maar in alle kleuren van de regenboog.

Donderdag 14 juli werden er 10 van onze bakfietsen in de stad omgetoverd tot Pride Cargoroo’s. Deze regenboog bakfietsen waren te gebruiken zoals altijd, alleen met extra PRIDE! Tijdens de Pride Week gaven wij 3 van de wrapped bakfietsen aan vrijwilligers van de organisatie. Heb jij één van de Cargoroo’s zien schitteren in de Pride Walk op 30 juli voor gelijke rechten voor de wereldwijde regenboogcommunity?

Maak en deel je video’s en foto’s 📸 met hashtag #carriedwithpride

Ruim twee weken voor aanvang van de festiviteiten in de stad kun jij al rondrijden op zo’n mooie regenboog Cargoroo. Natuurlijk om alvast in de stemming te komen, maar ook om hoognodige awareness te richten op het belang van Pride Amsterdam. Elk jaar opnieuw, en het hele jaar door! Want inclusiviteit staat voorop. Van ons mag en moet iedereen er zijn.

Diversiteit is overal en op iedere werkvloer te vinden. Tijdens de overige dagen van het jaar misschien niet bedolven onder glitters, dus dan draagt ieder lid van het Cargoroo team bij aan deze fijne omgeving door open (minded) en warm te zijn naar elkaar. Die mindset en sfeer die bij ons leeft willen wij de komende weken door heel de stad zien rijden.

Een straatbeeld vol Pride vlaggen en vrolijke regenboog Cargoroo’s. Daar worden wij blij van! Maar nog meer van mensen die het hele jaar door blij zijn om samen te werken. Dat is waar wij als team het meest trots op zijn. En dat vieren wij met bakfietsen waarop iedere kleur van de regenboog te zien is, en er hoort te zijn!

All carried by Cargoroo

DOWNLOAD ONZE APP

Vriendelijk. Zowel in gebruik als prijs.

  • 20 minuten reserveren voor € 1,-

  • €4,80 per uur / €0,08 per minuut

  • Geen verborgen kosten

Je betaalt zolang je het gebruikt.
En geen minuut langer.

Hoe pak je een Cargoroo?

🦄 Samen naar het park?
Iets oppikken aan de andere kant van de stad?
Kies, reserveer en fiets weg.

Download de Cargoroo-app

Kies en reserveer een bakfiets

Open het slot met je telefoon Cargoroo-app

Onderweg zet je hem op slot waar je wilt

Zet hem terug waar je hem ophaalde