Pluk de dag

Appels en peren plukken met de Cargoroo

Ga appels en peren plukken met Cargoroo

Een weekendje vrij en zin om iets leuks en gezonds te doen met vrienden of familie? Het is plukseizoen en dat betekent dat je je eigen appels en peren kan oogsten bij de boer. Zowel Nederland als België heeft genoeg leuke plekken om langs te gaan. Fiets met de Cargoroo naar één van de leuke pluk locaties en neem lekker veel mee naar huis. Want ja, zelf oogsten wordt nog leuker als je meer kunt meenemen naar huis, zeker als je een elektrische bakfiets meeneemt. Daarom bieden we alle Cargoroo’ers die groente en fruit plukken één uur gratis fietsen aan.

Ontvang 1 uur gratis fietsen

Cargoroo support graag leuke uitjes, zo ook het plukken van appels en peren. Vul je e-mailadres in en vertel naar welke boer je gaat fietsen. Je ontvangt dan zo snel mogelijk een promotiecode voor één uur gratis fietsen. Vul de promotiecode in via de voucher knop in het profielmenu van de app en ontvang je uur gratis fietsen.

WIN: één dag gratis fietsen

Win een gratis dag fietsen met de Cargoroo! Post of stuur je mooiste en leukste foto met hashtag #letscargoroo van je middag appels en peren plukken en win de uren fietsen terug. Je krijgt dan het aantal uren dat je gefietst hebt op de pluk dag terug.

*Tot een maximum van 8 uren.