THE MISSING LINK IN SHARED URBAN MOBILITY

Van onbetaalbaar naar haalbaar

De elektrische bakfiets die we als basis gebruiken is de beste die er op dit moment is. Maar je koopt er ook een goede tweedehands auto voor. Vandaar Cargoroo, waarmee de elektrische bakfiets voor iedereen toegankelijk is. Je wordt minder afhankelijk van die auto en vervangt het door een gevoel van vrijheid. Echt, probeer het maar.

In binnen- en buitenland hebben we inmiddels prestigieuze prijzen gewonnen voor onze innovatieve mobiliteitsoplossing. En krijgen we bij meer en meer gemeentes een voet tussen de deur. Die zetten graag de stap om autogebruik te verminderen. Maar dan willen ze niet in de weg staan van de wijnleverancier die zijn klanten bedient. De klusser die vier grote emmers latex nodig heeft. De buurvrouw die naar de geitenboerderij wil. Of zoals een van de oprichters laatst bekende: ‚ÄėIk bracht er zelfs mijn vrouw mee naar het ziekenhuis voor de bevalling‚Äô. Er is overduidelijk een beweging in gang gezet. En wij gaan zorgen dat het tot een positieve ervaring leidt.

Ga de uitdaging aan

Het is voor ons belangrijk de drempel weg te nemen. Vandaar een laag tarief en geen abonnementskosten. We dagen je uit: download de app, registreer je en leen een fiets. Al is het maar voor een uurtje, je zult versteld staan hoe makkelijk en veilig je je in het verkeer voortbeweegt. Aan jou of je dat vervolgens vaker gaat doen. Maar wij zijn inmiddels allemaal verslaafd aan dat ding.

EU subsidie toegekend voor 7 pilot steden in Europa- Interreg

De EU heeft het pilot project e-mobiliteit hubs goedgekeurd en gesubsidieerd, dit¬†door ons ge√Įnitieerde project test mobiliteitshubs in 6 Europese steden, inclusief:¬†Amsterdam, Manchester en Leuven. Het project heeft drie hoofd prioriteiten. 1)¬†Innovatie om bedrijven te helpen innoveren. 2) Vermindering van CO2 uitstoot¬†ter ondersteuning van de shift naar een lagere CO2 uitstotende economie in alle¬†sectoren en promotie van duurzaam transport. 3) Middelen & materialen¬†effici√ęntie om nieuwe productie manieren te vinden die meer waarde opleveren¬†met minder materialen. In de zogeheten eHubs kunnen gebruikers verschillende¬†vormen van elektrisch deelvervoer kiezen, inclusief onze elektrische¬†deelbakfietsen. Dit project zal onze zichtbaarheid in Europa vergroten en¬†gebruikers de kans bieden om ons elektrische deelbakfietsen te ervaren.

Jelle Maijer
Jaron Borensztjan
Erik de Winter

Our purpose

We want to help make a world where city livers are
liberated and free in their movement.

01

A world where the journey is as enjoyable as the destination.

02

A world where we help cities create opportunities and development for all.

03

A world which is healthier for everyone, in body, mind and pocket. A future we can truly thrive in.

04