Voor de ondernemers van Amsterdam

Voor alle kleinere ondernemers die getroffen zijn en door het coronavirus in moeilijkheden zijn gekomen. We weten hoe kwetsbaar jullie situatie is en steken graag een helpende hand toe. Hebben jullie hulp nodig bij de bezorging? Kennen jullie iemand die hulp nodig heeft bij de bezorging?

Komende week zijn er 4 elektrische huurbakfietsen beschikbaar bij de vestigingen van PRCLS op de Ceintuurbaan in Amsterdam* Download šŸ“² onze App šŸ‘‰ KIES, RESERVEER EN FIETS WEG šŸ™Œ metĀ 50% korting op je eerste drie ritten.

Ondernemers

Het bezorgen met de elektrische bakfiets biedt ook kansen voor ondernemers in de stad. Wij hebben een aantal van onze elektrische Cargoroo bakfietsen beschikbaar voor een sterk gereduceerd tarief. Zodat jullie je producten op een snelle en veilige manier kunnen bezorgen. Met een grote laadbak en een duwtje in de rug door de trapondersteuning. Wil je een voorstel van ons voor het gebruik van de elektrische bakfiets laat dan je gegevens achter via het formulier op deze pagina.

Deel deze pagina met iedereen waarvan jij denkt dat die geĆÆnteresseerd zou kunnen zijn of laat je gegevens als ondernemer op het formulier op deze pagina. #letscargoroo

WE ARE HOLD
Bloemen en planten helpen om op een natuurlijke manier met jezelf en anderen te verbinden. Daarom brengt Hold een mooi boeket naar jouw thuis of bij iemand anders in Amsterdam. Ze bezorgen jouw boeket per Cargoroo bakfiets. #letscargoroo #wearehold

Partners & locaties

 

Parcls de Pijp
Ceintuurbaan 238
1072 GE Amsterdam

*Nieuwe locaties worden op deze pagina toegevoegd.