Welkom bij de Molentocht!

Cargoroo organiseert dit jaar voor het eerst
een oer-Hollandse Molentocht.

In het weekend van 8 en 9 mei ontdek je al fietsend alle molens in en om Den Haag. Een heerlijke buitenactiviteit waarbij je op een duurzame, en vooral gezellige, manier het polderlandschap rondom de stad verkent. Geniet samen met vrienden, kids, familie of misschien wel met je eerste date van de fietsroute. En vergeet ook niet dat het 9 mei Moederdag is, dus verplaats die dag je moeder van de bank naar de bak(fiets)!

Fietsroute PDF bestandje
We hebben twee fietsroutes gemaakt die allebei een eigen PDF bestandje hebben. We hebben een korte en een lange route. Je vindt hierin niet alleen de weg, maar ook heel veel ander leuks! Doe tijdens de fietstocht mee aan de Bakfiets Bingo, de quiz en win onze Photo Challenge. Bij elke molen die je tegenkomt zit een minispreekbeurt, dus je krijgt naast die frisse neus ook heel wat kennis erbij. Onder elke molen staat ook het adres naar de volgende, zodat je altijd op de goede weg bent. Geniet en wees ondertussen creatief met foto’s en video’s maken van de fietstocht (en de fietsers!), want alleen zo win jij die Molentocht 2021 Photo Challenge. Naast de eeuwige roem sleept de winnaar van de Photo Challenge ook shoptegoed van maar liefst €50,- bij Crisp in de wacht. Alle informatie hierover is te vinden in de PDF. Je mag je foto’s en video’s naar ons mailen via route@cargoroo.nl, als je het graag privé houdt, of deel ze openbaar op social media door gebruik te maken van de hashtags #cargorooroute2021 en #lekkercrisp en tag @crisp_nl en @cargoroobike

Samenwerking met Crisp

Speciaal voor fans van Cargoroo staat er nu een welkomstkorting klaar: €15 shoptegoed bij je eerste Crisp-bestelling én een gratis zak drop van Klepper & Klepper. Crisp is de supermarkt-app voor knettervers eten. Ontzettend lekkere producten, volop in het seizoen en vaak van heel dichtbij. Dat krijgt Crisp voor elkaar door rechtstreeks in te kopen bij honderden kleine makers, kwekers en telers. Zo haal je gemakkelijk de beste boodschappen in huis. En wat je vóór 22.00 uur bestelt, wordt de volgende dag al bezorgd! Download de app , dan kun je de korting meteen gebruiken.

Fietsen #letscargoroo

Cargoroo brengt je naar de mooiste molens van Zuid-Holland. Je hoeft niet te bedenken waar je heen gaat, want dat hebben wij al voor je gedaan. Je kiest simpelweg één van de twee routes en gaat lekker op pad. Daarnaast hoef je weinig te doen om op snelheid te komen door de heerlijke trapondersteuning. Extra deodorant hoeft dus niet mee voor onderweg. Bij mooi weer is een goede zonnebrandcrème wel een must om in de bakfiets te gooien voor vertrek. Voor fietsers die van ouderwets doortrappen houden zonder die heerlijke trapondersteuning; de fietsroutes kunnen natuurlijk ook met eigen fiets beleefd worden. Iedereen is meer dan welkom om de tocht te fietsen, of dat nu met de Cargoroo bakfiets is, met je eigen bakfiets, je racefiets of met je oma-fiets, iedereen mag meedoen!

Veel plezier 💛

Download onze app van tevoren
Om aan de Molentocht 2021 mee te kunnen doen met een Cargoroo bakfiets is het verstandig om van te voren onze app te downloaden en je te registreren. Dan kun je op de dag van de tocht direct van start!

Hoe pak je een Cargoroo?

Met de kinderen naar het park?
Iets oppikken aan de andere kant van de stad?
Kies, reserveer en fiets weg.

Download de Cargoroo-app

Kies en reserveer een bakfiets

Open het slot met je telefoon

Onderweg zet je hem op slot waar je wilt

Zet hem terug waar je hem ophaalde