Steden zonder files.

Cargoroo maakt het mogelijk.

Steden
zonder
files.

Cargoroo maakt het mogelijk.

De elektrische bakfiets die je in de buurt huurt

Laat je auto staan en spring op de e-bakfiets. Door de trapondersteuning wordt iedere tocht een eitje. Boodschappen doen, naar de bouwmarkt of zelfs met je gezin naar het strand. We willen dat iedereen een elektrische bakfiets in z’n buurt heeft, dus zorgen we ervoor dat je ze door heel de stad kunt vinden.

Leuven

Hallo Leuven! De elektrische bakfietsen staan op diverse locaties in Leuven. Deze zomer breiden we uit met een aantal nieuwe locaties. De meest actuele situatie is beschikbaar via onze app. #letscargoroo.

Amsterdam, Utrecht, Arnhem en Nijmegen

In de buurt, voor de buurt

In Amsterdam zijn we al beschikbaar met meer dan 100 fietsen in verschillende buurten in de stad.
Ook in Utrecht staan onze elektrische deelbakfietsen op straat. In Arnhem en Nijmegen kan je ook aan de bak.
In onze app kan je meest actuele locaties van onze bakfietsen zien.

Samen met steden en vertegenwoordigers uit de buurt

Bij het bepalen van een plek, overleggen we met instanties en buurtgemeenschappen.

Regelmatig hebben we events waar je de bakfiets kunt proberen en we je persoonlijke veiligheidstips geven.

De hoogwaardige bakfietsen zijn aangepast om deelgebruik makkelijk te maken. En dus zijn ze steviger, betrouwbaarder en gebruiksvriendelijker dan welke bakfiets ook.

De trapondersteuning staat op een hoge stand en gebruikt sensoren om de rit veilig en soepel te houden. Stevige schijfremmen, EPS-schuim voor de bak, gordels voor twee kinderen en Maxi-Cosi adapters voor een babywiegje… We zijn niet over een nacht ijs gegaan als het aankomt op veiligheid.

We zorgen ervoor dat we weten wat er speelt in de buurt. Tips van lokale instanties en bewoners geven ons de mogelijkheid in te spelen op de behoefte ter plekke.

Het ontwerp van de e-bakfiets is aangepast aan de smalle fietspaden in de stad. Hij is weliswaar langer dan een gewone fiets, maar verrassend genoeg nauwelijks breder.

We zetten de bakfietsen op plaatsen waar daar behoefte aan is. En met geo-fencing technologie zorgen we dat ze daar ook blijven staan.

Onderhoud doen we ter plekke en onze klantenservice staat voor je klaar bij vragen.

Het bewaken van je privacy vinden we erg belangrijk, en we werken dan ook volgens de Algemene verordening gegevensbescherming.