Hoi Leuven!

AANMELDEN GRATIS TESTRIT

Cargoroo eerst even uitproberen? Dat kan! Altijd al willen weten hoe een elektrische bakfiets precies werkt? Boek jouw gratis testrit in Leuven en ontdek. Wij komen geheel gratis bij jou langs om alles uit te leggen over het gebruik van de Cargoroo. Zo kan je al je brandende vragen eindelijk stellen. We nemen graag de tijd voor alle vragen en je gaat natuurlijk ook even een oefenrondje fietsen. Geef je gewenste tijd en dag door en dan komen wij binnenkort misschien wel met de Cargoroo naar jouw voordeur.

WANNEER?

We organiseren op 1 en 4 oktober 2021 testritten in Leuven. Elke dag heeft haar eigen specifieke locatie. Klik op één van de links om je aan te melden voor een gratis testrit van 30 minuten bij jou voor de deur.

Vrijdag 1 oktober: De Bron en Boven-lo

Maandag 4 oktober: Michotte, Spaanse Kroon en Korfbal

DEEL JOUW PASSIE VOOR CARGOROO MET LEUVEN 💪

We zijn op zoek naar enthousiaste gebruikers van Cargoroo die het leuk vinden om te helpen met de testritten in Leuven. Op 1 en 4 oktober kunnen potentiële gebruikers een gratis testrit bij op onze website boeken. We willen de potentiële gebruikers graag kennis laten maken met huidige gebruikers, zodat de testrijder een leuke en leerzame eerste ervaring krijgt met Cargoroo en haar community 💛.

Kom jij ons op één of meerdere dagen helpen met de testritten in Leuven?

Jouw enthousiasme wordt beloond met fietstegoed
We zijn ontzettend blij met enthousiaste Cargoroo’ers die graag de handen uit de mouwen steken. Daarom krijg je van ons het dubbele aantal uren fietstegoed cadeau van de hoeveelheid uren die je voor ons gewerkt hebt!

Meld je aan via charotte@cargoroo.nl en geef aan welke dag(en) je graag mee wilt helpen.

Leuven

Beste buurtbewoner,

De stad Leuven kondigde eerder aan dat ze deelbakfietsen ter beschikking zal stellen op verschillende locaties in Leuven en de deelgemeenten. Deze deelbakfietsen maken deel uit van de vijftig mobipunten die de stad de komende maanden uitrolt. Dit zijn plaatsen waar je verschillende vormen van deelmobiliteit vindt, zoals deelwagens, – fietsen en -bakfietsen, en vlot van het ene op het andere vervoersmiddel kan overschakelen. Met deze mobipunten wil de stad het voor Leuvenaars en bezoekers nog makkelijker maken om te kiezen voor deel- en combimobiliteit en de eigen auto wat vaker aan de kant te laten. De mobipunten zijn een belangrijke stap in het ontwarren van de mobiliteitsknoop en dragen bij tot een aangename, leefbare en bereikbare stad.

Voor de deelbakfietsen werkt de stad samen met Cargoroo. Vanaf 15 juni 2020 vind je elektrische deelbakfietsen in Leuvense en de deelgemeenten. Met een grote laadbak, gordeltjes voor twee kinderen, Maxi-Cosi adapters en een actieradius van 100 kilometer is de elektrische bakfiets het slimme, betaalbare en milieuvriendelijke vervoersmiddel voor ritten in de stad. Met de kinderen en koelbox naar het park, even een grote pot latex kopen bij de bouwmarkt of even wat inkopen doen in de supermarkt. Met de elektrische deelbakfiets van Cargoroo wordt dat een koud kunstje.