🙌🏽
Wij zoeken Fleetmanagers

💛 Eindhoven

💛 Nijmegen/Arnhem

Cargoroo is een Amsterdamse startup in deelmobiliteit met ambitieuze Europese groeiplannen. Met onze elektrische deelbakfietsen bieden wij stedelingen een veilig, betaalbaar en duurzaam alternatief voor de auto. Zo kunnen families hun kinderen, boodschappen en spullen met plezier en gemak vervoeren. Daarnaast biedt het ondernemers een oplossing voor hun kleine stadslogistiek, maar ook een ritje naar de Ikea of een aantal bierkratten vervoeren wordt met de buurtbakfiets een makkie. Zo houden we onze steden samen in beweging en zijn we op weg naar een schonere manier van vervoer.

Wil jij je bijdrage leveren aan de mobiliteitstransitie in steden?
Wij zijn dé elektrische buurtbakfiets aanbieder, geboren in Amsterdam.

Ga jij de uitdaging met ons aan? 

Ga jij de uitdaging met ons aan? 

Ga jij de uitdaging met ons aan? 

Ga jij de uitdaging met ons aan? 

Ga jij de uitdaging met ons aan? 

Fleetmanager

 

Wij zijn voor Eindhoven en de combinatie Nijmegen/Arnhem op zoek naar gedreven collega’s. Als Fleetmanager ben je dagelijks bezig met het in goede staat houden van onze vloot fietsen, echter ook in de avonden verdienen deze de nodige aandacht.

Om te zorgen dat begin van de dag al onze fietsen beschikbaar zijn voor verhuur, voorzien wij iedere avond zoveel mogelijk van onze fietsen van volle accu’s. Daarbij zijn soms kleine “reparaties” aan de fietsen nodig (bijv. zadel vervangen/rechtzetten, controle remmen, lekke band, etc.). Uiteraard hebben we middels verschillende tools inzicht in de batterijstatus van onze fietsen en weten we waar mogelijk issues zijn. Complexe issues kunnen gemeld worden bij de fleetmanager die ze dan oplost of doorzet naar onze onderhoudspartij. Wij maken gebruik van (uiteraard) elektrische bakfietsen om de batterijen te wisselen.

De avond begint voor ons om ca 17u, er kan worden gewerkt tot midden in de nacht. Onze piekuren liggen vooralsnog dinsdag-, woensdag-, vrijdag- en zaterdagavond. Daarbij komt als piek de maandagochtend (na het weekend). Werktijden stellen we vast in overleg.

Enthousiast? Dat snappen we!

Dit ben jij 👀

  • Hands-on en technisch (interesse in fietsen)
  • Gestructureerde werker
  • Service en klantgericht (tijdens het werk komt het regelmatig voor dat (potentiele) gebruikers van onze fietsen wat komen vragen
  • Oplossingsgericht
  • Betrouwbaar
  • Sportief buitenmens

Dit bieden wij jou 👍🏼

  • Mooie kans om een actieve bijdrage te leveren aan het verminderen van autogebruik in de stad
  • Een dynamische (startup)omgeving met volop doorgroeimogelijkheden
  • Marktconform salaris
  • Uiteraard staan de Cargoroo’s in de stad tot jouw beschikking!

Enthousiast? Dat snappen we!

Stuur jouw CV en motivatie naar niels@cargoroo.nl

Het afnemen van referentie(s) kan onderdeel zijn van de procedure.

Dit is een werkgever die gelijke kansen biedt, wat betekent dat we niet discrimineren op basis van ras, huidskleur, religie, burgerlijke staat, leeftijd, nationale afkomst, afkomst, lichamelijke of geestelijke handicap, medische toestand, zwangerschap, genetische informatie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit of -expressie. Ze vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers.

#letscargoroo