fbpx Skip to main content

Eindhoven

We zijn er!

Genoeg gehad van de drukte en het gestress in de stad? Maak het leven eenvoudiger met Cargoroo! Download onze app en ervaar de vrijheid van vrij bewegen en voelen terwijl je comfortabel rondrijdt op onze gebruiksvriendelijke bakfietsen. Zeg vaarwel tegen verkeersopstoppingen en parkeerproblemen en geniet van een ontspannen en plezierige rit door de stad.

Eindhoven we zijn er!

Voltooi registratie en krijg gratis fietstegoed

Hoe pak je een Cargoroo?

Download de Cargoroo-app

Kies en reserveer een bakfiets

Open het slot met je telefoon Cargoroo-app

Onderweg zet je hem op slot waar je wilt

Zet hem terug waar je hem ophaalde

Ontdek de hipste hotspots van Eindhoven op de Cargoroo!

Fiets door Strijp S, bekend om zijn levendige gemeenschap en indrukwekkende street art. Geniet van heerlijk eten bij restaurants als de foodhallen, MOOD en Radio Royaal. Vervolg je tocht naar de gezellige Kleine Berg voor een koffiepauze of een potje Jeu de boules bij Mooie Bouls. Mis ook de jaarlijkse evenementen zoals GLOW en de Dutch Design Week niet! Klik op de link hieronder om meer te lezen en plan jouw eigen Cargoroo-route door Eindhoven.

Klik HIER om te lezen over onze Must-Visit!

De elektrische bakfiets die je in de buurt huurt

60

Minuten gratis

Download de Cargoroo app en ervaar het gemak van onze elektrische cargofietsen. Of je nu boodschappen gaat doen, je kinderen naar school brengt, of gewoon de stad wilt verkennen, onze fietsen bieden de perfecte oplossing. Met onze handige app en onze praktische Cargoroo fietsen wordt jouw dagelijkse transport een fluitje van een cent. Dus waar wacht je nog op? 

  • 20 minuten reserveren voor € 1,-

  • €6,- per uur

  • Geen verborgen kosten

Download nu

Download de app en registreer. #letscargoroo