Hé Swapper, kom jij onze
batterijen wisselen?

Wil jij je bijdrage leveren aan de mobiliteitstransitie in steden? Of gewoon lekker buiten duurzaam bezig zijn? Wij zijn dé elektrische buurtbakfiets aanbieder, en zoeken jou!

Cargoroo is een Nederlandse startup in deelmobiliteit met ambitieuze Europese groeiplannen. Met onze elektrische deelbakfietsen bieden wij stedelingen een veilig, betaalbaar en duurzaam alternatief voor de auto. Zo kunnen families hun kinderen, boodschappen en spullen met plezier en gemak vervoeren. Daarnaast biedt het ondernemers een oplossing voor hun kleine stadslogistiek, maar ook een ritje naar de Ikea of een aantal bierkratten vervoeren wordt met de buurtbakfiets een makkie. Zo houden we onze steden samen in beweging en zijn we op weg naar een schonere manier van vervoer.

de leukste, duurzaamste buiten bijbaan. Swappen maar 🙌🏽 

de leukste, duurzaamste buiten bijbaan. Swappen maar 🙌🏽 

de leukste, duurzaamste buiten bijbaan. Swappen maar 🙌🏽 

de leukste, duurzaamste buiten bijbaan. Swappen maar 🙌🏽 

de leukste, duurzaamste buiten bijbaan. Swappen maar 🙌🏽 

Swappers gezocht voor Eindhoven, Amsterdam, Utrecht en Den Haag.

Ben jij onze Batterijwisselaar in Eindhoven, Amsterdam, Den Haag of Utrecht? Voor onze elektrische buurtbakfietsen zoeken wij batterijwisselaars die een aantal keren in de week en het weekend de batterijen van onze bakfiets kunnen wisselen. Dit doe je met onze speciale elektrische batterijwisselbakfiets. Zo blijven onze fietsen beschikbaar voor gebruik. Een flexibele buitenbaan waarbij je werk ook een bijdrage levert aan een betere, gezondere en veiligere stad.

Wij werken in shifts. Deze zijn minimaal twee a drie keer per week, en zowel ‘s morgens als ‘s avonds worden de batterijen gewisseld.

We verwelkomen je graag in ons groeiende team, dus laat van je horen.

#batteryswapper #batterijwisselaar #flexwerken #lekkerbuiten #opdebakfiets #goedvoorhetmillieu #bijbaantjedenhaag #bijbaan #bijbaantjeamsterdam #bijbaantjeutrecht #sharedmobility #letscargoroo #amsterdam #utrecht #denhaag

Enthousiast? Dat snappen we!

Stuur jouw CV en motivatie naar andre@cargoroo.nl

Het afnemen van referentie(s) kan onderdeel zijn van de procedure.

Dit is een werkgever die gelijke kansen biedt, wat betekent dat we niet discrimineren op basis van ras, huidskleur, religie, burgerlijke staat, leeftijd, nationale afkomst, afkomst, lichamelijke of geestelijke handicap, medische toestand, zwangerschap, genetische informatie, geslacht, seksuele geaardheid, genderidentiteit of -expressie. Ze vieren diversiteit en zijn toegewijd aan het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers.

#letscargoroo